0756 015 155
Produse

Lenjerii 1 + 1 GRATIS

Promotia 1+1 Gratis !  Platesti o lenjerie si primesti 2!  Durata promotiei este 01.02.2016-30.04.2016
Produsele care fac parte din aceasta PROMITIE sunt:  Lenjeriile 3D, Paturi pentru copii, Lenjeriile BS si Cuverturile de pat.
Comandati oricare doua lenjerii/cuverturi din aceeasi categorie (acelasi model sau modele diferite) si platiti doar una. Programul va calcula automat pretul unei singure lenjerii chiar daca dumneavoastra ati ales doua. La pretul produselor se adauga taxa de livrare in valoare de 20 lei.

In cazul in care dumneavoastra ati ales o singura lenjerie, cea gratis va fi acelasi model sau un model diferit, in functie de stocul disponibil la momentul efectuarii comenzii.

Cum se efectueaza comanda in cadrul promotiei 1+1 ?

Pentru a comanda  produse din categoria "1+1 GRATIS" trebuie sa alegeti o lenjerie, adaugati-o in "Cosul de Cumparaturi" iar apoi "Continuati Cumparaturile" pentru a selecta urmatorul produs pe care il doriti (cel gratis). Dupa ce ati selectat doua produse, programul va calcula automat pretul unei singure lenjerii.

Daca ati selectat o  singura lenjerie, cea gratis pe care o veti primi va fi acelasi model sau un model diferit, in functie de stocul disponibil la momentul efectuarii comenzii.
Urmeaza "Plaseaza comanda" – unde va trebui sa introduceti datele dumneavoastra de identificare, inclusiv adresa de livrare si numarul de telefon.
Va rugam sa verificati continutul comenzii, inclusiv Suma Totala ( costul produsului si taxa de livrare).
Pentru a finaliza comanda trebuie sa bifati butonul "Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile" si "Finalizeaza Comanda"
In cel mai scurt timp veti primi un email de confirmare a comenzii pe adresa furnizata de dumneavoastra. 

Aceasta promotie nu se cumuleaza cu alte reduceri si promotii de pe site.

In cadrul promotiei, taxa de transport este in valoare de 20 lei si se achita de catre consumator in momentul livrarii comenzii, asa cum este afisat pe site.

Comenzile in valoare de 350 RON beneficiaza de transport gratuit.

Livrarea se va face prin firma DPD in 1-3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Comenzile care se inregistreaza Vineri dupa ora 12 pm se vor livra incepand de Luni. Daca doriti livrarea in weekend va rugam sa ne contactati.
 
Promotia este valabila in limita stocului disponibil.

Pentru detalii si informatii suplimentare cu privire la promotiile si produsele Nova House va rugam sa ne contactati pe email: contact@novahouse.ro sau la numarul de telefon: 0742 101 901

Copyright © 2014 Nova House Online - Toate Drepturile Rezervate | Powered by dkdweb.com