Toate produsele comercializate de Nova House Online beneficiaza de conditii de garantie comerciala conform legislatiilor în vigoare – Legea nr. 449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Produsele comercializate de Nova House sunt noi, în ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator în parte.

Produsele beneficiaza de garantie de 30 de zile de la data receptionarii acestora de catre client. In perioada de garantie cumparatorul are dreptul in mod gratuit la repararea produslui, inlocuirea acestuia, daca prezinta defecte din vina producatorului sau la restituirea pretului platit.

Anumite produse pot avea un termen de garantie mai mare de 30 de zile ( ex. toppere, saltele etc.). In cazul acesta se specifica termenul de garantie la fiecare produs in parte in descrierea produsului.

In cazul in care produsele nu ajung insotite de garantie sub forma fizica ( foaie pe care scrie certificat de garantie) aceasta este valabila si se calculeaza de la data emiterii facturii pentru produsul respectiv.

Pentru a beneficia de garantia comerciala, cumparatorul are urmatoarele obligatii:

Constatarea faptului ca defectul este din vina producatorului/comerciantului si nu a beneficiarului, se face de catre Nova House Online.

Drepturile oferite cumparatorului prin garantie se aplica dupa constatatrea defectului de catre firma noastra.

In cazul in care un produs are un defect din vina producatorului, cumparatorul va primi la schimb un produs identic, fara costuri suplimentare.

In cazul in care cumparatorul solicita alt model decat cel initial, va suporta costuri de transport.

    Prin inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului
    COȘ CUMPĂRĂTURI0
    Nu sunt produse in coş
    Continuă cumpărăturile