INTREBARI FRECVENTE

Aici vei gasi raspunsurile la cele mai frecvente intrebari
Daca ai alte intrebari te rugam sa ne contactezi pe adresa: contact@novahouse.ro

Top Intrebari

1. Comanda pe site

Selectati produsul/produsele pe care doriti sa le achizitionati si adaugati-le in Cosul Virtual folosind butonul „Adauga in cos”.

Dupa ce ati ales produsul dorit aveti posibilitatea sa „Continuati cumparaturile” sau sa „Plasati Comanda”

Dupa ce ati selectat toate produsele trebuie sa „Plasati Comanda”

Daca nu aveti cont pe site, completati campurile cu informatiile dumneavoastra si adresa unde doriti sa primiti comanda.

Specificati inclusiv daca sunteti „Persoana fizica” sau „Persoana juridica”.

Daca doriti sa adaugati o alta adresa de livrare decat cea furnizata initial, selectati butonul „Vreau sa adaug o alta adresa de livrare”.

Daca aveti cont pe site, folositi butonul „Login” pentru a va autentifica.Verificati datele dumneavoastra de identificare si adresa de livrare.

Va rugam sa verificati continutul comenzii, inclusiv Suma Totala ( costul produsului si taxa de livrare)

Pentru a finaliza comanda trebuie sa bifati butonul „Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile” si „Finalizeaza Comanda”

2. Comanda prin email

Pe www.novahouse.ro aveti optiunea de a comanda produsele dorite direct prin email folosind adresa contact@novahouse.ro

Puteti completa „Formularul de contact” pus la dispozitia dumneavoastra sau ne puteti trimite direct un email

Va rugam sa ne furnizati urmatoarele date:

-Nume, Prenume

-Adresa completa unde doriti livrarea produselor

-Telefon

-Numele produsului, Modelul si Cantitatea

Veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru a confirma comanda!

3.Comanda telefonica

Aveti posibilitatea de a comanda produsele dorite direct prin telefon la numarul 0756 015 155

Departamentul de Vanzari va sta la dispozitie pentru informatii si detalii legate de produsele si serviciile Nova House Online.

Programul de lucru pentru comenzile telefonice:

Luni – Duminica :  09:00 am – 18:00 pm

Daca produsul dumneavoastra prezinta un defect/este diferit fata de ce ati comandat  si doriti inlocuirea lui, contactati-ne, fie prin intermediul telefonului, fie via email pe adresa contact@novahouse.ro 

Imediat ce vom primi solicitarea dumneavoastra vom verifica si va vom trimite prin curier, un alt produs indentic/ sau produsul corect. Tot ce trebuie sa faceti este sa ambalati produsul defect/gresit foarte bine iar in momentul in care curierul va va livra celalalt produs, dumneavoastra il veti da la schimb pe cel cu defect/trimis gresit.

Acest proces dureaza 2-3 zile lucratoare

Noi vom fi cei care vom acoperi costul transportului daca produsul prezinta defecte sau daca sunteti in situatia in care ati primit un alt produs decat cel comandat.

Pentru a anula o comanda va rugam sa ne contactati in cel mult 12 ore de la plasarea comenzii la numarul de telefon 0756 015 155 sau sa ne scrieti via email pe adresa: contact@novahouse.ro

In cazul in care produsele au plecat deja din depozitul nostru si au fost preluate de curier, trebuie sa stiti ca nu va mai putem anula/schimba comanda.

Costul transportului este de 20 lei oriunde in Romania.

Comenzile in valoare mai mare de 400 RON beneficiaza de transport gratuit! 

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul www.novahouse.ro se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat GLS, in cel mult 3-4 zile lucratoare de la confirmarea si expedierea comenzii prin curier

In momentul primirii coletului, veti achita produsele si taxa de transport asa cum s-a calculat in momentul finalizatii comenzii pe site.

Imediat dupa ce ati plasat comanda, un operator va va contacta pentru a confirma datelele si data livrarii. Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul www.novahouse.ro se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat GLS, in 3-4 zile lucratoare de la confirmarea si expedierea comenzii prin curier.

Livrarea comenzilor se poate face doar in zilele lucratoare, de Luni – pana Vineri ora 10 am – 18 pm

Nu oferim serviciul de Livrare Sambata.

In perioada sarbatorilor este posibila o prelungire a timpului normal de livrare din cauza volumului mare de comenzi. In acest caz veti fi informat cu privire la data livrarii comenzii.

www.novahouse.ro nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa Nova House Online, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii.

Nu, din pacate nu putea face livrari in weekend

Nova House va pune la dispozitie 3 modalitati de plata:

Ramburs – achitati cash la livrare in momentul plasarii comenzii

Plata online cu cardul bancar – prin MobilPlay

Plata prin ordin bancar

In cazul in care doriti sa achitati in avans prin ordin bancar va rugam sa ne contactati pentru a va trimite factura proforma si a va indica contul bancar in care puteti face viramentul banilor.

Facturile se vor trimit automat pe e-mail prin programul de facturare SmartBill sau la cererea clientului in cazul in care acesta nu a lasat o adresa de email valida in momentul plasarii comenzii.

Pentru a primi factura electronica va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@novahouse.ro

In cazul in care doriti sa aflati statusul comenzii dumneavoastra, ne puteti suna la numarul de telefon 0756 015 155 sau ne puteti contacta pe adresa: contact@novahouse.ro

Noi va vom furniza numarul de AWB pentru ca dumneavostra sa puteti verifica statusul coletului la firma de curierat GLS.

https://gls-group.eu/RO/ro/urmarire-colet

Conform legislatiei din Romania beneficiati de o perioada de 14 zile in care puteti renunta la comanda dumneavoastra fara a fi nevoit a va justifica decizia – ART 9 alin (1) si (2) din OUG 34/2014

Aceste 14 zile calendaristice se calculeaza din momentul in care dumneavoastra ati intrat in posesia produsului comandat.

Produsele retur care nu respecta termenul de 14 zile sunt refuzate automat.

Legislatia in vigoare se aplica doar persoanelor fizice.

Pentru a beneficia de dreptul de retragere trebuie sa informati in scris Nova House Online, folosind adresa de email contact@novahouse.ro, cu privire la decizia dumneavoastra sau formularul de retur pus la dispozitie pe site.

Conform ART.14 alin (2) din O.U.G.34/2014 “Consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor.”Costurile aferente livrarii produsului catre firma noastra va revin dumneavoastra!

Modalitatea de returnare a produselor se alege de catre dumneavoastra cu obligativitatea ca ele sa ajunga la adresa de retur mentionata mai jos. Produsele care ajung la Posta Romana NU vor fi ridicare si se vor intoarce la client.

Coletele retur, cu plata transportului catre Nova House Online, vor fi refuzate automat.

Avand in vedere ca produsele comercializate de Nova House Online sunt de folosinta intima, veti putea returna doar produsele care nu au fost utilizate de dumneavoastra ( nu ati dormit in ele, nu le-ati purtat, nu au fost spalate etc.).

Produsele deteriorate/incomplete sunt refuzate automat

Produsul returnat trebuie sa nu fie deterioarat, sa fie in ambalajul original si sa fie complet.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost primit de catre dumneavoastra pentru a putea fi recomercializat.

Produsele returnate trebuie sa nu aiba ambalajul deteriorat.

In caz contrar se refuza primirea produselor si returnarea banilor!

Nova House Online va va returna banii in cel mult 2 zile lucratoare de la data la care am intrat in posesia produsului, in cazul in care ne-ati pus la dispozitie codul iban. Modalitatea de returnare a banilor este – ORDIN BANCAR

Clientul trebuie sa trimita in scris codul iban pe adresa: contact@novahouse.ro sau in formulatur de retur

Adresa de returnare pentru husa de canapea:  Bucuresti, Nerva Traian 15, bl M69, sc 1, sector 3, tel. 0740657477

Adresa de returnare pentru restul produselor:  Strada Recoltei,nr 4A,Mizil,jud Prahova, tel. 0756015155

Ne rezervam dreptul de a va restitui banii numai dupa ce am intrat in posesia produselor care au facut obiectul returnarii.

Pentru orice detalii si informatii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email:  contact@novahouse.ro sau la numarul de telefon: 0756 015 155

Adresa de returnare este:

Glina, Intrarea Abatorului nr 1, Ilfov,

Tel. 0756015155

Nova House Online va va returna banii in cel mult 2 zile lucratoare de la data la care am intrat in posesia produsului, in cazul in care ne-ati pus la dispozitie codul iban. 

Singura modalitatea de returnare a banilor este – ORDIN BANCAR

NovaHouse nu returneza niciodata banii cash.

Clientul trebuie sa trimita in scris codul iban pe adresa: contact@novahouse.ro sau in formularul de retur.

Ne rezervam dreptul de a va restitui banii numai dupa ce am intrat in posesia produselor care au facut obiectul returnarii.

Produsele NovaHouse sunt de folosinta casnica sau intima.

De aceea nu se poate deschide coletul la livrare.

In schimb toate produsele noastre sunt ambalate in folie transparenta pentru ca tu sa poti vizualiza continutul coletului. 

    Prin inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului
    COȘ CUMPĂRĂTURI0
    Nu sunt produse in coş
    Continuă cumpărăturile