Nova House va pune la dispozitie 3 modalitati de plata:

Ramburs – achitati cash la livrare in momentul plasarii comenzii

Plata online cu cardul bancar – prin MobilPlay

Plata prin ordin bancar

In cazul in care doriti sa achitati in avans prin ordin bancar va rugam sa ne contactati pentru a va trimite factura proforma si a va indica contul bancar in care puteti face viramentul banilor.

Costul transportului este de 20 lei oriunde in Romania

Comenzile in valoare mai mare de 400 RON beneficiaza de transport gratuit!

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul www.novahouse.ro se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat GLS, in cel mult 3-4 zile lucratoare de la confirmarea si expedierea comenzii prin curier.
Livrarea coletului se face la adresa mentionata de client in momentul plasarii comenzii.

In perioada sarbatorilor este posibila o prelungire a timpului normal de livrare din cuza volumului mare de comenzi. In acest caz veti fi informat cu privire la data livrarii comenzii.

www.novahouse.ro nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa Nova House Online, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii.

    Prin inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului
    COȘ CUMPĂRĂTURI0
    Nu sunt produse in coş
    Continuă cumpărăturile