0756 015 155
Produse

Politica de retur

Conform legislatiei din Romania beneficiati de o perioada de 14 zile in care puteti renunta la comanda dumneavoastra fara a fi nevoit a va justifica decizia. Aceste 14 zile calendaristice se calculeaza din momentul in care dumneavoastra ati intrat in posesia produsului comandat.
Legislatia in vigoare se aplica doar persoanelor fizice.
Pentru a beneficia de dreptul de retragere trebuie sa informati in scris Nova House Online, folosind adresa de email contact@novahouse.ro, cu privire la decizia dumneavoastra. 
Din moment ce ne-ati informat cu privire la decizia de returnare a produselor, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice ca sa ne trimiteti produsul care face obiectul returnarii.
Conform art.14 alin 2 din O.U.G.34/2014 “Consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor.”
Costurile aferente livrarii produsului catre firma noastra va revin dumneavoastra!

Modalitatea de returnare a produselor se alege de catre dumneavoastra cu obligativitatea ca ele sa ajunga la punctul nostru de lucru. Produsele care ajung la Posta Romana NU vor fi ridicare si se vor intoarce la client. 

Coletele retur, cu plata transportului catre Nova House Online, vor fi refuzate automat.

Avand in vedere ca produsele comercializate de Nova House Online sunt de folosinta intima, veti putea returna doar produsele care nu au fost utilizate de dumneavoastra ( nu ati dormit in ele, nu le-ati purtat, nu au fost spalate etc.). 

Produsele deteriorate sunt refuzate automat

Produsul returnat trebuie sa nu fie deterioarat, sa fie in ambalajul original si sa fie complet. 

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost primit de catre dumneavoastra pentru a putea fi recomercializat.

Produsele returnate trebuie sa nu aiba ambalajul deteriorat.

In caz contrar se refuza primirea produselor si returnarea banilor!

Nova House Online va va returna banii in cel mult 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati informat cu privire la decizia de a returna produsul. Modalitatea de returnare a banilor este - ORDIN BANCAR

Adresa de returnare: Strada Recoltei,nr 4A,Mizil,jud Prahova, tel. 0756015155

Ne rezervam dreptul de a va restitui banii numai dupa ce am intrat in posesia produselor care au facut obiectul returnarii.

Garantia dumneavoastra este factura fiscala eliberata de firma noastra si chitanta eliberata de firma de transport prin care faceti dovada ca ati trimis coletul catre noi.

Pentru orice detalii si informatii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email:  contact@novahouse.ro sau la numarul de telefon: 0756 015 155

Dreptul de retragere nu se aplica in cazul produselor ridicate de la punctul de lucru Nona House Online.

 

FORMULAR DE RETUR

Nume: *


Email: *


Telefon: *


Nr. factura:


Produs:


Cantitate:


Data livrarii produsului:


Motiv retur:


Observatii:

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Introdu codul din imagine:
Copyright © 2014 - 2019 Nova House Online - Toate Drepturile Rezervate | Powered by dkdweb.com Parteneri wepack.ro