TRANSPORT GRATUIT LA SALTELE
Comenzi telefonice:0756 015 155
 Taxa de livrare
20 lei oriunde in Romania
 Pentru comenzi mai mari
de 400 lei oferim transport gratuit
 Banii inapoi - poti returna
produsele in 14 zile

Retur

Conform legislatiei din Romania beneficiati de o perioada de 14 zile in care puteti renunta la comanda dumneavoastra fara a fi nevoit a va justifica decizia - ART 9 alin (1) si (2) din OUG 34/2014

Aceste 14 zile calendaristice se calculeaza din momentul in care dumneavoastra ati intrat in posesia produsului comandat.

Produsele retur care nu respecta termenul de 14 zile sunt refuzate automat.

Legislatia in vigoare se aplica doar persoanelor fizice.

Pentru a beneficia de dreptul de retragere trebuie sa informati in scris Nova House Online, folosind adresa de email contact@novahouse.ro, cu privire la decizia dumneavoastra sau trebuie sa completati formularul de retur pus la dispozitie pe site.

Conform ART.14 alin (2) din O.U.G.34/2014 “Consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor.”Costurile aferente livrarii produsului catre firma noastra va revin dumneavoastra!

Modalitatea de returnare a produselor se alege de catre dumneavoastra cu obligativitatea ca ele sa ajunga la adresa de retur mentionata mai jos. Produsele care ajung la Posta Romana NU vor fi ridicare si se vor intoarce la client.

Coletele retur, cu plata transportului catre Nova House Online, vor fi refuzate automat.

Avand in vedere ca produsele comercializate de Nova House Online sunt de folosinta intima, veti putea returna doar produsele care nu au fost utilizate de dumneavoastra ( nu ati dormit in ele, nu le-ati purtat, nu au fost spalate etc.).

Produsele deteriorate/incomplete sunt refuzate automat

Produsul returnat trebuie sa nu fie deterioarat, sa fie in ambalajul original si sa fie complet.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost primit de catre dumneavoastra pentru a putea fi recomercializat.

Produsele returnate trebuie sa nu aiba ambalajul deteriorat.

In caz contrar se refuza primirea produselor si returnarea banilor!

Nova House Online va va returna banii in cel mult 2-3 zile lucratoare de la data la care am intrat in posesia produsului, in cazul in care ne-ati pus la dispozitie codul iban.

Modalitatea de returnare a banilor este - ORDIN BANCAR

Nova House nu returneaza banii cash.

Clientul trebuie sa trimita in scris codul iban pe adresa: contact@novahouse.ro sau in formularul de retur

Adresa de returnare  : Intrarea Abatorului nr 1, Glina, Ilfov, Tel. 0756015155

Ne rezervam dreptul de a va restitui banii numai dupa ce am intrat in posesia produselor care au facut obiectul returnarii.

Pentru orice detalii si informatii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email:  contact@novahouse.ro sau la numarul de telefon: 0756 015 155

Dreptul de retragere nu se aplica in cazul produselor ridicate de la punctul de lucru Nova House Online.

Aboneaza-te
Prin inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului
 
In conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), te informam ca acest site utilizeaza fisiere de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a siteului, functionalitati avansate precum produse recomandate si alte tipuri de functionalitati care sa ne permita sa iti aratam cele mai potrivite oferte prin diferite canale de marketing. Click aici pentru mai multe detalii